Search
Close this search box.

Dětenice 2022

Nabízíme vám malé ohlédnutí za letošním ročníkem našeho firemního Teambuildingu, který proběhl 23. – 24. června. Tentokrát jsme se společně setkali v malebném prostředí Zámečku Dětenice.

A stejně jako po každém předchozím teambuildingu jsme se kolegyň a kolegů zeptali, jak se jim akce líbila, co by chtěli pochválit a co by naopak zlepšili. Oslovili jsme tedy 135 účastníků jak z České, tak i Slovenské republiky. Nezapomněli jsme ani na naše zahraniční pobočky, v rámci kterých jsme zpětnou vazbu získali prostřednictvím lokálních ředitelů. 

Potěšilo nás, že na námi zaslanou anketu zareagoval každý druhý oslovený, což je velmi dobrý výsledek. Položili jsme respondentům několik otázek a jejich odpovědi jsme následně zpracovali. Respondenti dostali také možnost sdělit nám více informací a názorů prostřednictvím doplňujících komentářů.

Výsledná čísla nás velmi mile překvapila a rádi se s vámi o ně podělíme. Také v doplňujících komentářích jsme nezaznamenali žádné významné stížnosti nebo nespokojenost. Takže můžeme konstatovat, že šlo o velmi povedenou akci a společně se těšíme na další ročník.

V závěru tohoto článku najdete i malou galerii, která vám atmosféru teambuildingu alespoň trochu zprostředkuje.

Všem kolegyním a kolegům děkujeme za účast!

92 %

účastníků hodnotilo kladně celkovou atmosféru
s dovětkem, že se opravdu dobře bavili, anebo byli přinejmenším rádi, že se této akce zúčastnili.

97 %

účastníků bylo spokojeno s výběrem lokality

Líbila se především celková koncepce Zámku Dětenice a s tím související prostředí. Také jídlo bylo hodnoceno velmi kladně.

92 %

účastníků bylo spokojeno s dopoledním programem

Dopoledne bylo, jako již tradičně, věnováno informacím o společnosti, aktuálnímu vývoji, trendům a prezentacím jednotlivých zemí.

85 %

účastníků bylo spokojeno s odpoledním programem

Další tradiční součástí našich teambuildingů jsou odpolední týmové aktivity a soutěže. Tentokrát se vše odehrávalo plně v kontextu zvolené lokality a středověké atmosféry.

Další články

The theatre helps me to relax

Jiří, what were your beginnings in Facility Management? It has been a long journey that began in 1992. In that year I decided to start a company...

Nasloucháme zpětné vazbě od našich zaměstnanců a věnujeme se jejich rozvoji

Před dvěma lety jsme s tehdejším ředitelem FM CZ, Jaroslavem Vaňkem, přišli s inovativním nápadem, jak získat autentickou zpětnou vazbu přímo od našich zaměstnanců. Nechtěli jsme jen...

Divadlo mi pomáhá s odreagováním

V roce 1992 to byla určitě odvaha jít do rizika a také dávka zdravé drzosti. Nezbytností a současně také luxusem byl pro nás třeba i obyčejný fax....